Pers

 

Neem geen blad voor de mond, maar zeg het met Leafies


Op dinsdag 13 oktober hebben Mark Rutte en Hugo de Jonge de tweede fase van de intelligente lockdown aangekondigd. Voor veel mensen breken letterlijk en figuurlijk donkere dagen aan. Een week eerder hadden ze al samen afgetrapt voor de landelijke campagne ‘Aandacht voor elkaar’. Deze campagne wil steun geven aan alle initiatieven om het Coronaleed te verzachten. Leafies van ontwerper Jan Willem van Elten sluit daarop aan. Ook hij was onder de indruk van de impact van het Corona-virus op de samenleving en de afstand die het tussen mensen creëerde. Hij zocht naar een laagdrempelige manier om iemand een hart onder de riem te steken en op afstand steun te bieden. En dat resulteerde in Leafies.

Leafies
Leafies is een uniek, Nederlands product, lokaal geproduceerd waarin duurzaamheid, natuur en emotie samenkomen. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de natuurlijke vormen van planten en uitgewerkt in dun metaal. Leafies zijn vederlicht, buigzaam en uitgevoerd in verschillende natuurlijke kleuren. De blaadjes zijn subtiel gedetailleerd. Je kan ze standalone in het zand prikken, neerleggen, ophangen, met meerdere in een groep plaatsen of combineer het met een plantje. Ze zijn ook geschikt om buiten te gebruiken. Zelfs het vulmateriaal waarmee je een Leafie in een potje of paperbag kan fixeren, is in het totaalconcept opgenomen.

Privé of zakelijk
De mogelijkheden van Leafies zijn onbeperkt. Het lichtgewicht materiaal en beperkte omvang maken het mogelijk om een Leafie in een brievenbuspakketje te verzenden. Je kan kiezen uit verschillende kaartjes, die je zelf kan voorzien van een persoonlijke boodschap. De neutrale uitstraling maakt ze geschikt voor al die gelegenheden waarbij je iemand bijzondere aandacht wilt geven: felicitaties, persoonlijke aandacht of als blijk van medeleven. Ook voor zakelijke toepassingen zijn Leafies een bijzonder product. Je kunt ze gebruiken als relatiegeschenk, blijk van waardering of voor decoratieve doeleinden, bijvoorbeeld in de horeca.

Verkrijgbaarheid
Het concept van Leafies is uniek en nieuw. Bedenker Jan Willem van Elten heeft een webshop ingericht waar je Leafies per stuk kunt bestellen of laten verzenden en om het helemaal af te maken additionele items als kaartjes voor persoonlijke berichten, Kraft-paperbags en vulmateriaal. Voor grotere aantallen en andere toepassingen, is maatwerk mogelijk.

       

Download hier Hi-res afbeeldingen of mail naar info@leafies.nl