Zomaar

Gewoon omdat je lief bent en zo veel meer!

lees verder

Troost

Het verlies van een dierbare is een van de meest emotionele momenten in het leven, en het is vaak moeilijk om de juiste woorden te vinden om troost te bieden.

Lees verder

Kerst

- 25, 26 december -

De kerstdagen zijn traditiegetrouw de dagen om gezellig samen te zijn met familie en vrienden.

En voor iedereen waarbij dat niet mogelijk is het wel zo leuk om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Stuur daarom dit jaar eens een leuk extraatje met de post. Net even wat meer dan alleen die kaart.

Lees verder

Valentijn

- 14 februari -

"Wil je mijn Valentijn zijn?" Vertel je geliefde dat je van hem of haar houdt!

Lees verder

Pasen

- 31 maart -

Vier de lente en verras iemand op deze bijzondere dagen. Verras je (schoon)ouders met dit unieke en blijvende kadootje.

lees verder

Moederdag

- 12 mei -

Moederdag is een feestdag die wordt gevierd ter ere van het moederschap en de invloed die moeders hebben op de samenleving. Moederdag wordt meestal in maart, april of mei gevierd. Dit verschilt echter per land. In grote delen van de wereld, waaronder Nederland en België, valt Moederdag op de tweede zondag in mei.

Lees verder

Vaderdag

- 16 juni 2024 -

Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, waarbij het vaderschap en het belang van vaders voor de opvoeding en verzorging van hun kinderen wordt gevierd. In Nederland wordt Vaderdag gevierd op de derde zondag in juni. In België viert men het op de tweede zondag van juni.

Lees verder

Bedankt juf/meester

- juli -

Bedank de juf of meester voor dit bijzondere jaar. Geef een LEAFIE voor een blijvende herinnering met een persoonlijk bericht.

Lees verder

Nieuw (t)huis

Wat geef je iemand die net verhuist is?

Lees verder