Moederdag

- 12 mei -

Moederdag presentje met blijvende waarde

Leafies … bloemetjes voor iedere moeder

Iets gangbaars of ga je juist voor iets speciaals?

Herken je jezelf hierin? Elk jaar probeer je iets bijzonders, iets tijdloos, te zoeken om aan je moeder te kunnen geven voor Moederdag. Om daarna gewoon weer uit te komen bij de meest gangbare cadeautjes zoals chocolade, een boeket of een geurtje. Wat zou je ervan zeggen om deze keer iets echt origineels te vinden om aan haar te kunnen geven? Een cadeautje wat blijvend is, zodat ze een mooie herinnering heeft waar ze met veel plezier en liefde aan terug kan denken.

Een bloemetje maar toch anders

Wil je deze Moederdag iets bijzonders geven aan je moeder of schoonmoeder?

Hier kun je de creatieve ontwerpen vinden van Jan Willem van Elten. Geïnspireerd op de organische vormen van bloemen en planten. De blaadjes zijn van dun metaal en zo te buigen dat er een orchanische vorm ontstaat waardoor het blad tot "leven" komt

Leafe plantjes die blijven

Elke leafie heeft de mogelijkheid om deze als single te kopen of in een cadeau set. beiden wordt verstuurd in een mooi doosje en passen door de brievenbus. Deze bevat, naast de leafie, een Kraft-paperbag, een zakje vulzand en een kaart met een persoonlijk bericht om je moeder al het liefs te wensen wat zo zo verdient.

Alle leafies zijn uitermate geschikt voor wanneer je eens echt iets bijzonders wilt geven.

Moederdag is zeker zo’n moment!

Mama is de liefste van de hele wereld!