Valentijn

- 14 februari -

cadeautje door de brievenbus voor je geheime liefde

- vier de liefde -

verras je Valentijn met LEAFIES

14 februari is het weer zover: Valentijnsdag. Dé dag om jou (stille) liefde te verrassen met een romantisch cadeautje.

Een blijvend cadeau

Of het nou een valentijnscadeau is voor je partner of geheime liefde, met LEAFIES geef je een romantisch cadeautje dat blijvend is. Waar bloemen verwelken en vergaan, blijft LEAFIES altijd bestaan. Tevens kan je ervoor kiezen om in plaats van een single LEAFIE een cadeau set te versturen. De cadeau set bestaat uit een LEAFIE, Kraft-paperbag, zakje vulzand en een kaartje met een persoonlijke boodschap. Een lief en blijvend cadeautje om te geven en te verrassen.

Een origineel cadeau

Naast romantisch, is een LEAFIE ook nog eens een origineel cadeau om te geven. Zo kan je een LEAFIE in het vulzand steken, aan de muur hangen of ter decoratie neerleggen. Doordat ze zijn gemaakt van lichtgewicht metaal kunnen de gedetailleerde blaadjes gebogen en gevormd worden naar de vorm die jij zelf wilt. Daarnaast kan je kiezen uit 6 verschillende soorten LEAFIES in 3 verschillende kleuren. Hierdoor past een LEAFIE in elk interieur en is het ook nog eens leuk om te combineren met andere LEAFIES of bijvoorbeeld een plantje.

Door de brievenbus

Je Valentijn hoeft niet thuis te zijn voor het ontvangen van jouw cadeau. Deze wordt namelijk verpakt als brievenbus cadeau. Ideaal voor als je niet precies weet wanneer je Valentijn thuis is om je cadeautje in ontvangst te nemen. Je kan je verrassing compleet maken door een lief persoonlijk kaartje toe te voegen met waarom jij de ontvanger zo lief, leuk of speciaal vindt. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat er op het pakketje komt te staan dat de doos niet voor 14 februari open gemaakt mag worden. Zo blijft het een verrassing tot Valentijnsdag.
Verras jouw Valentijn met een LEAFIE!

Wie verdient er wat extra liefde?