Begin 2020 ontstond het idee bij ontwerper Jan Willem van Elten voor LEAFIES.

“Ik was al langer op zoek naar een "kunstbloem of –blad” zonder direct een één-op-één kopie te maken van iets wat de natuur vele malen beter kan. Ik zocht juist naar de abstractie van het blad. Ik heb mijn fantasie de vrije loop gelaten en zo de leafie-familie ontworpen”.

Toen Corona ons letterlijk overviel was het moment daar, om mijn ideeën uit te werken en met de wereld te delen. Corona vraagt veel van iedereen en er ontstond meer en meer afstand tussen mensen. LEAFIES zijn een laagdrempelige manier om iemand een hart onder de riem te steken en op afstand te steunen.

ontwerper Jan Willem van Elten met een leafie

Het gebaar van een bloemetje, maar dan net even anders. LEAFIES zijn uniek en voor altijd en hoef je nooit water te geven.

Neem geen blad voor de mond, maar vertel het met LEAFIES.

Jan Willem van Elten

Bekijk ze allemaal

Instructies

Leafies is een uniek, Nederlands product, waarin duurzaamheid, natuur en emotie samenkomen. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de natuurlijke vormen van planten en uitgewerkt in dun metaal. Leafies zijn vederlicht, buigzaam en uitgevoerd in verschillende natuurlijke kleuren. De blaadjes zijn subtiel gedetailleerd. Je kan ze standalone in een potje of bag neerzetten of meerdere in een groep als decoratie plaatsen. Zelfs het vulmateriaal waarmee je een Leafie kan fixeren, is in het totaalconcept opgenomen. Door de coating zijn Leafies ook geschikt voor buiten.

De mogelijkheden van Leafies zijn onbeperkt. Het lichtgewicht materiaal en beperkte omvang maken het mogelijk om een Leafie in een brievenbuspakketje te verzenden. Je kunt kiezen uit verschillende kaartjes die je kan voorzien van een persoonlijk bericht. De neutrale uitstraling maakt ze geschikt voor al die gelegenheden waarbij je iemand bijzondere aandacht wilt geven: felicitaties, persoonlijke aandacht of als blijk van medeleven. Ook voor zakelijke toepassingen zijn Leafies een bijzonder product. Je kunt ze gebruiken als relatiegeschenk, blijk van waardering of voor decoratieve doeleinden.

Wie ga jij verrassen?

1 van 5