Neem geen blad voor de mond, maar zeg het met Leafies

Wil je iemand feliciteren, bedanken of opvrolijken en zoek je hiervoor een passend cadeau? Denk dan eens aan het versturen van LEAFIES. Deze stijlvolle blaadjes passen perfect door de brievenbus, hebben geen water nodig en staan het hele jaar door in bloei. Waar een bos bloemen zorgt voor tijdelijke vreugde, zorgen LEAFIES voor een blijvende herinnering.

Een LEAF gebaar

Soms wil je iets doen om een ander op te vrolijken, maar weet je niet goed wat. Met LEAFIES bezorg je een portie happiness op de deurmat. Ze zijn duurzaam, decoratief, gaan een leven lang mee en doen het prima zonder water. De blaadjes zijn geïnspireerd op de organische vormen van bloemen en planten en uitgevoerd in dun metaal. Je kunt LEAFIES ophangen, neerleggen of in een potje met zand steken. Ze komen tot leven als je de blaadjes vouwt en buigt, zo ontstaat er in een handomdraai een passende vorm. Je kunt ze versturen samen met een kaartje. Op de kaart zet jij een inspirerende boodschap, dan zorgt LEAFIES voor de blijvende herinnering.

LEAFIES voor wie je lief is

Jan Willem van Elten is het creatieve brein achter LEAFIES. Hij liep al langer rond met het idee een kunstbloem of -blad te ontwerpen. Toen Corona ons trof besloot hij zijn ideeën uit te werken met LEAFIES als resultaat. Jan Willem vertelt:“Ik heb gekeken naar de natuur, zonder deze direct te kopiëren. Mijn fantasie heb ik de vrije loop gelaten en ben gaan schetsen. Alle LEAFIES hebben een meisjesnaam gekregen, die eindigt op een a, met een knipoog naar bloemen.”Het product blijkt een schot in de roos. Juist in een tijd waarin mensen elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten is het versturen én ontvangen van geluk door de brievenbus een uitkomst. Het is een originele en laagdrempelige manier om iemand een hart onder de riem te steken en op afstand te steunen.

Over de ontwerper

Jan Willem ontwerpt de meeste uiteenlopende producten voor diverse labels en merken. Van design kruk en fauteuil tot boekenrek en verlichting, als productontwerper streeft hij naar een toegankelijk ontwerp met een eigen identiteit; “een allemansvriend met karakter”. Jan Willem:“Het mooiste van productontwerpen vind ik iemand blij maken met datgene wat ooit begon als een gedachte in je hoofd; van een idee tot een stoel of tafel waaraan men leeft en waar herinneringen gecreëerd worden.”Tijdens de eerste lockdown is het idee voor LEAFIES ontstaan. Inmiddels is het idee uitgebracht in 6 designs en worden er dagelijks mensen blij gemaakt met een stijlvol blaadje op de deurmat.

Over LEAFIES

Met LEAFIES heeft Jan Willem van Elten een laagdrempelige manier gevonden om iemand op afstand te laten weten dat je aan hem/haar denkt. Het maakt niet uit of het is om je zus te feliciteren, je collega succes te wensen of je moeder te bedanken. Met LEAFIES maak je een lief gebaar en creëer je een blijvende herinnering. Met 6 verschillende soorten is er voor iedereen een passend design te vinden. Elke LEAFIES is er in de kleuren: brons, roest en groen. Als je het blad hebt uitgekozen, kun je een kaartje toevoegen om het nóg persoonlijker te maken. Ook zijn er stoere kraft-papieren potjes met vulmateriaal te koop, zodat je de LEAFIES omtovert in een stijlvolle blikvanger.

Afbeeldingen

          

            

Download hier Hi-res afbeeldingen of mail naar info@leafies.nl