Pasen

- 31 maart -

brievenbus attentie voor Pasen

- Palm Palm Pasen -

Op je paasbest met Leafies


Het is weer die tijd van het jaar… de lente! De krokussen, narcissen en sneeuwklokjes staan er vrolijk bij en luiden het seizoen van groei en bloei in. En zeg je lente, dan zeg je al snel Pasen. Het feest om eens stil te staan bij alle relaties in je leven die de nodige aandacht verdienen. Laat de mensen om je heen weten dat je om ze geeft en stuur ze een klein cadeautje! Zeg het met Leafies.

Alternatief voor paaseitjes en paastakken

Pasen staat bol van de chocolade en prachtig versierde paastakken. Het schilderen van en zoeken naar eieren zijn echte tradities en de kippen en kuikentjes horen er helemaal bij. Maar doe het dit jaar eens anders! Start je eigen paastraditie en wens iemand een vrolijk Pasen met het blijvende aandenken van Leafies.

Leafe plantjes die blijven

Deze prachtige abstracte blaadjes van Leafies zijn gemaakt van dun metaal en zijn licht te buigen in organische vormen. Kies uit verschillende ontwerpen en kies vervolgens de gewenste kleur (groen, roest of brons). Voor ieder wat wils! Een voordeel van Leafies is dat ze niet zullen vergaan als echte paastakken of opgegeten zullen worden als die heerlijke paaseitjes. Het is een Leafe attentie die blijvend is.

Laat bezorgen of neem mee

Heb je dit jaar een paasbrunch op de planning staan? Laat jouw Leafies dan eerst bij jou thuis bezorgen. Maak ze hier compleet met een kaartje en Kraft-paper bag met vulzand en maak er een mooi pakketje van. Neem ze zelf mee en geef ze tijdens het eten cadeau aan vrienden of familie! Heb je geen plannen? Ook geen probleem. Laat deze wonderschone blaadjes dan makkelijk bezorgen als brievenbus cadeau! Omdat ze door de brievenbus passen hoef je er niet voor thuis te blijven.

Wie ga jij verrassen?