Blog: Een Leaf gebaar @Furnlovers

Blog: Een Leaf gebaar @Furnlovers

furnlovers is hét online inspiratiekanaal op het gebied van interieur, wonen en lifestyle.

Lees de blog post van @furnlovers hieronder of bekijk het hele verhaal hier

 


 

Soms wil je iets doen voor een ander om diegene te helpen en/of op te vrolijken, maar weet je niet zo goed wat je kan doen?

Onlangs kwam ik in aanraking met Leafies. De leafies zijn geïnspireerd op de organische vormen van planten, uitgevoerd in dun metaal en in verschillende kleuren. Het lichtgewicht materiaal en beperkte omvang maken het mogelijk om de leafies in een brievenbuspakketje te verzenden. Het is net als het geven van een plantje of bloemetje, maar dan anders! Een uniek cadeautje, voor iedere gelegenheid. Geslaagd, verjaardag, bedankje, een hart onder de riem of gewoon als kleinigheidje. En met een klein berichtje op één van de vrolijke kaartjes maak je het echt persoonlijk.  

Wie mis jij of verdient wat extra aandacht?

De afgelopen tijd was het niet zo vanzelfsprekend om bij elkaar langs te gaan. Misschien heb jij jouw opa en oma al een hele tijd niet gezien? Of die ene vriendin waar het steeds niet van komt. Toch willen we graag laten weten dat we aan ze denken. Daarom is het leuk als je ze iets kan sturen, zodat ze weten dat je aan ze denkt en dat je ze mist!  Leafies kunnen gewoon door de brievenbus, waardoor je niet thuis hoeft te zijn voor de postbezorger en het echt een verrassing is als het pakketje op de deurmat ligt.

Een plantje, maar dan blijvend!

Het gebaar van een bloemetje, maar dan net even anders. Ze gaan een leven lang mee en doen het prima zonder een druppel water. Wel zo makkelijk en eindeloos dus! Elke keer als je naar dit plantje kijkt denk je even terug aan die lieve woorden. Een blijvend symbool voor je liefde en vriendschap. 

De leafies komen echt tot leven als je de blaadjes subtiel vouwt en buigt, zo ontstaat er in een handomdraai een unieke organische vorm. Je kan ze neerleggen, ophangen of met meerdere in een groep plaatsen. Vul een potje met zand en prik het blaadje er in of combineer het met een echt plantje. In de webshop kan je de leafies los bestellen en laten verzenden, maar er is ook de mogelijkheid om een cadeauset te bestellen. Deze set bevat naast een leafie ook een kraft-paperbag en vulzand. Zo heb je direct vanuit de brievenbus in een handomdraai een leuk styling object in de vensterbank. In één keer compleet. Wel zo makkelijk. Het geheel heeft een mooie uitstraling en past bij elk interieur! Omdat het niet erg groot is neemt het ook niet veel ruimte in beslag, waardoor je het gemakkelijk kan plaatsen in je huis. De blaadjes worden lokaal geproduceerd, duurzaam Dutch Design dus!

Ben jij niet zo’n held met planten, dan is dit perfect voor jou! Of geef je het liever aan iemand cadeau? Laat het ons weten! 😉

Terug naar blog